schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Nona din Albena a fost complet renovat in anul 2011 si prezinta cazare in camere confortabile la tarife accesibile. Serviciul de all incusive reprezinta un alt punct de atractie al hotelului, impreuna cu situarea lui in primul rand de hoteluri de la plaja.
Descriere

Hotelul Nona este situat intr-o zona verde a statiunii in apropiere de rezervatia Baltata si este dedicat in special celor ce-si doresc o vacanta linistita la malul marii. Acesta beneficiaza de o vedere frumoasă la Marea Neagră şi la rezervaţie şi oferă servicii all-inclusive.

Localizare

Hotelul este amplasat pe plaja si la 500 m de aleea principala. Unele dintre cele mai populare restaurante din Albena, respectiv Slavianschi Kut, Staria dib si Rai, precum si Centrul Informational Cultural al complexului se afla in apropierea hotelului.

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV, baie cu cada sau dus, uscator pentru par, telefon, mini-bar, balcon sau terasa. Patutul pentru copii este oferit gratuit la cerere.

Facilitati hotel

Hotelul ofera piscina exterioara Elitsa, restaurant principal, snack bar Elitsa, Pool Bar Elitsa, masaj, internet cafe, minibar, inchiriere seif la receptive, magazine, servicii de spalatorie si calcatorie, rent a car, exchange, wireless gratuit in holul hotelului, pe terasa hotelului si pe plaja din fata hotelului, teren de joaca pentru copii, piscina pentu copii. Exista acces gratuit la internet wireless in zonele publice ale hotelului,2 sezlonguri + 1 umbreluta / camera pe plaja.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

FLAMINGO GRAND HOTEL & SPA

Albena, Bulgaria

de la 336 /pers