schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Oasis din Albena este foarte apreciat de turisti atat datorita pozitionarii acestuia, cat si datorita serviciilor hoteliere si a dotarilor interioare de calitate. Hotelul a fost renovat in anul 2010.
Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie: restaurant, lobby bar, WI-FI in lobby (contra cost), snack bar cu separeuri, piscina exterioara cu umbrele si sezlonguri gratuite, sectiune la piscina pentru copii, birou de schimb valutar, loc de joaca, programe de animatie, magazine, internet cafe. Parcarea este posibila la hotel contra unui cost suplimentar. Animalele de companie sunt acceptate la un tarif suplimentar si in baza cererii prealabile.

Facilitati camere

Camerele dispun de: aer conditionat individual, grup sanitar propriu cu dus, telefon, TV satelit, balcon. Patutul pentru infanti este oferit gratuit la cerere.

Descriere

Renovat in anul 2010, Hotelul Oasis din Albena este foarte apreciat de turisti atat datorita pozitionarii acestuia cat si datorita serviciilor hoteliere si a dotarilor interioare de calitate.

Localizare

Hotelul este situat in partea centrala a statiunii Albena, la circa 150 m de plaja, in apropierea zonei cu multiple magazine, cafenele si restaurante. Parcul acvatic din Albena si cea mai apropiata statie de autobuz se afla la aproximativ 1 km.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

FLAMINGO GRAND HOTEL & SPA

Albena, Bulgaria

de la 336 /pers