schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Acest complex all inclusive, destinat exclusiv adulților are vedere spre stancile spectaculoase din Golful Culebra, plajă privată, 2 piscine cu formă neregulată și un centru spa. Fiecare dintre camerele elegante cu balcon au vedere parțială la golf.

Camerele spațioase de la Occidental Papagayo - Adults Only-All Inclusive include un TV prin satelit și un seif. De semenea exista un aparat de făcut cafea si un minibar gratuit cu bere, băuturi răcoritoare si apă.

La restaurantele internaționale și la baruri se oferă preparate culinare, băuturi și gustări fără limită de consum. Printre activitățile ce pot fi desfășurate zilinic la hotel se numără canotajul și gimnastica aerobică. Oaspeții pot utiliza, de asemenea, terenurile de tenis și sala de gimnastică.

Occidental Papagayo - Adults Only-All Inclusive este situat pe coasta Oceanului Pacific, in Costa Rica, la 35 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Daniel Oduber Quirós. Personalul poate organiza excursii in pădurile tropicale sau vizite la Parcul National Palo Verde.

Harta