schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Facilitati plaja

Hotelul se afla pe plaja, plaja este privata cu nisip. Sezlongurile, saltelele, umbrelele de soare sunt incluse si prosoape cu depozit, care se poț schimba zilnic.

Facilitati camere

Toate camerele hotelului sunt dotate cu seif gratuit, aer conditionat, telefon, TV satelit, minibar,balcon sau terasa, dus, WC si uscator de par. Pătuțuri de copii sunt disponibile gratuit, la cerere. Toate camerele sunt de nefumători.

Localizare

Hotelul One Resort Premium se afla in statiunea Hammamet din Tunisia. Orașul vechi Hammamet este la aproximativ 6 km, un teren de golf este situat la aproximativ 15 km de hotel. Aeroportul Monastir se afla la 74 km de hotel.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor o grădină de 3000 de metri pătrați, o sală de recepție spațioasă cu lifturi, o recepție deschisă 24 de ore pe zi, restaurant principal cu terasa (mese tip bufet, show cooking, meniu pentru copii si seri tematice),ofera bucatarie variata raspunzand la diverse inspiratii, restaurant a la carte, 2 baruri, o cafenea,  internet WiFi in tot hotelul, ATM, centru spa cu plata, animatie, miniclub pentru copii, 7 piscine cu apă dulce (inclusiv 1 piscină interioară, 4 piscine swim-up și 1 exclusivă pentru adulți), piscină pentru copii.

Serviciile de agrement disponibile sunt animatie, ping-pong, badminton, volei, fotbal pe plajă, darts, frisbee, minge de apă, aerobic, aerobic step, aerobic de putere, aerobic de dans, aerobic acvatic, aerobic power stepping, mers nordic, sărituri pe frânghie, jogging dimineața ( jogging cu ghid), o seară pentru adulți, diferite jocuri de grup, jocuri de familie, competiții, jocuri ale minții (table, șah etc.), petanque, jocuri shuffleboard.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

30 % Oferta Speciala
ROYAL AZUR THALASSA

ROYAL AZUR THALASSA

Hammamet, Tunisia, Tunisia

de la 143 /pers

26 % Oferta Speciala
NOVOSTAR BEL AZUR THALASSA & BUNGALOWS

NOVOSTAR BEL AZUR THALASSA & BUNGALOWS

Hammamet, Tunisia, Tunisia

de la 133 /pers

18 % Oferta Speciala
IBEROSTAR AVERROES

IBEROSTAR AVERROES

Hammamet, Tunisia, Tunisia

de la 77.5 /pers