schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Arhitectura moderna a hotelului Orhideea din Albena, precum si calitatea deosebita a serviciilor oferite, garanteaza o vacanta plina de confort si relaxare. Hotelul a fost renovat in anul 2003.
Localizare

Hotelul este amplasat in zona parcului, la 500 m de aleea principală si 800 m de plaja. Parcul acvatic Albena se afla la aproximativ 1 km, iar cea mai apropiata statie de autobuz la 1,3 km.

Descriere

Complexul este format din doua hoteluri diferite - Orhideya si Orhideya Park si ofera spatii de cazare cum ar fi camere si apartamente. Hotelul are, de asemenea, camere cu uși interconectate pentru familii mai mari. Acest hotel reprezinta o alegere buna pentru familiile cu copii.

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu baie cu dus si uscator pentru par, aer conditionat, TV, telefon, mini-bar, balcon. Patutul pentru copii este oferit gratuit pentru cererile in prealabil.

 

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie: restaurant principal, restaurant "a la carte", lobby bar, WI-FI in lobby (contra cost), snack bar/pizza bar, piscina exterioara pe 3 niveluri - cu umbrele si sezlonguri gratuite (in limita disponibilitatilor) si sectiune pentru copii, bar la piscina, seif (contra cost), birou de schimb valutar, internet cafe.Sezlonguri si umbrele gratuite pentru oaspetii hotelului la piscina si pe plaja, conexiune WiFi gratuita oriunde in Albena, acces gratuit la biblioteca de pe plaja!

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

FLAMINGO GRAND HOTEL & SPA

Albena, Bulgaria

de la 336 /pers