schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Pan Pacific Singapore, de 5 stele, este conectat direct la Marina Square Mall și la Centrul de Convenții Suntec. Situat la poarta cartierelor centrale de afaceri și financiare din Singapore, acesta are o piscină in aer liber, iar oaspeții pot lua masa la 8 opțiuni de luat masa sau pot savura o băutură la bar. In intregul hotel este disponibil WiFi gratuit.

Se află la 800 de metri de Esplanade - Theatres By The Bay, iar Gardens by the Bay este la 1,1 km. Galeria Națională din Singapore, Teatrul Victoria și Muzeul Civilizațiilor Asiatice sunt la 1,3 km de proprietate. Aeroportul Changi Singapore este la 20 km de Pan Pacific Singapore.

Camerele cu aer condiționat de la sunt dotate cu ferestre pe toată lungimea, cu vedere panoramică la oraș. Toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit și birou. Baia privată include duș și articole de toaletă gratuite.

Alte facilități ale proprietății includ o piscină pentru pat echipată cu cabane și șezlonguri, 2 terenuri de tenis, precum și un centru de fitness. Situat langă piscină, premiul St. Gregory Spa oferă o gamă largă de tratamente de răsfăț pentru față și corp. Oaspeții se pot adresa recepției cu program nonstop pentru servicii de concierge și depozit de bagaje.

Pacific Emporium recent renovat este o casă pentru produse artizanale, captivand oaspeții prin aromele parfumate, aromele locale autentice și deliciile vizuale imbietoare. Noul PLUME este un cocktail bar de destinație pregătit să vrăjească pe cei mai exigenți cunoscători. Alte opțiuni de luat masa includ Restaurantul Bufet Internațional Edge, Restaurantul Japonez Keyaki, Restaurantul Cantonese Hai Tien Lo și Restaurantul Indian Rang Mahal. Băuturi și gustări sunt servite la Atrium Lounge, in timp ce Poolside Restaurant & Bar este un restaurant unic in aer liber, care servește o selecție de delicii de inspirație mediteraneană.

Harta