schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Beachcomber Hotel Paradis & Golf Club, unul dintre cele mai frumoase resorturi din Mauritius, este situat pe o peninsula de 100 de hectare pe coasta de sud-vest a Mauritiusului, incadrata de muntele Le Morne si Oceanul Indian. Datorita diferitelor oportunitati pentru sporturi terestre si acvatice, propriului sau teren de golf spectaculos si accesului la cursuri renumite din zona, este o destinatie de vis absoluta pentru turistii activi. Timp de transfer: aprox. 1 ora 20 minute. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.
Facilitati camere

Camerele si suitele sunt decorate elegant,  in nuante naturale, reconfortante si au TV cu ecran plat, acces gratuit la internet WiFi si baie privata. Toate camerele au balcon sau terasa privata mobilata, cu vedere la Oceanul Indian, iar unele sunt situate pe malul marii.

Dormitorul cu un design curat si elegant se extinde pe o zona confortabila de lounge si terasa, unde oaspetii se vor bucura de o vedere minunata a lagunei peste gradinile luxuriante. Baia privata este plina de lumina naturala moale si are accesorii de inalta calitate, oferind alegerea intre o baie relaxanta in cada sau un dus revigorant. 

Facilitati Hotel

Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa se afla pe peninsula le Morne din Mauritius. E situat pe o plaja exceptionala cu nisip alb si apa turcoaz,  are o piscina mare, 4 restaurante si un teren de golf de campionat cu 18 gauri par 72. Oaspetii pot practica o gama variata de sporturi nautice si terestre.
 
Restaurantul tip bufet Le Brabant serveste preparate din bucataria internationala, iar restaurantul La Palma ofera specialitati italienesti. Restaurantul Blue Marlin este specializat in fructe de mare, iar La Ravanne ofera preparate creole inedite. De asemenea, oaspetii au acces la cele 4 restaurante si la facilitatile de la Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa, aflat la doar 5 minute de mers pe jos.
 
Sporturile nautice includ schi nautic, snorkelling, windsurfing si scufundari. Complexul are o academie de golf, tenis si volei pe plaja, iar oaspetii beneficiaza de acces privilegiat la Mont Choisy Le Golf.
 
Dupa toate activitatile disponibile, oaspetii se pot relaxa cu un tratament de lux binemeritat la centrul spa. In acest cocon linistit si primitor, oaspetii pot experimenta diferite masaje si tratamente pentru relaxarea corpului si a sufletului.
 
Copiii cu varsta intre 3 si 11 ani se pot distra la clubul pentru copii, cu piscina, unde se organizeaza diverse activitati. De asemenea, exista si un spatiu pentru bebelusi.
 
Hotelul este la aproximativ 55 km de Aeroportul International Sir Seewoosagur Ramgoolam. In plus, hotelul are un heliport propriu si poate oferi servicii de transfer privat cu elicopterul, la cerere. La doar 30 de minute de mers cu masina se gasesc optiuni pentru diverse activitati, precum drumetii in Parcul National Cheile Raului Negru, observarea delfinilor si descoperirea Parcului Natural Casela.

Harta