schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul a fost construit in anul 2016 si constituie, prin serviciile pe care le ofera, o alegere potrivita pentru cei ce-si doresc o vacanta binevenita la Marea Neagra.
Facilitati camere

Toate camerele dispun de aer conditionat individual, televiziune prin cablu, telefon, minibar (contra cost), fierbator de apa, seif (gratuit), Wi-Fi, balcon cu mobilier, baie cu cabina de dus, uscator de par (la cerere, la receptie), podea acoperita cu parchet laminat, vedere la mare sau la parc.

Facilitati hotel

Construit in anul 2016, hotelul este format din 6 etaje, 3 ascensoare, recepție, centru de închirieri mașini, wi-fi gratuit, magazine, restaurant principal, restaurant a la carte,  piscinapentru adulti si copii,bar la piscină, centru fitness,parcare.

Localizare

Paradiso Aparthotel este un complex situat pe prima linie de hoteluri, la doar 100m de zona centrala din Nessebar și la 50m de plajă.

Descriere

Hotelul a fost construit in anul 2016 si contituie, prin serviciile pe care le ofera, o alegere potrivita pentru cei ce-si doresc o vacanta binevenita la Marea Neagra.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

SOL NESSEBAR PALACE HOTEL

Nessebar, Bulgaria

de la 267 /pers

SOL NESSEBAR BAY MARE HOTEL

Nessebar, Bulgaria

de la 234.5 /pers

BILYANA BEACH

Nessebar, Bulgaria

de la 261.5 /pers