schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Gândul la Paralos Lifestyle Beach evocă pur lux. Colecția sa elegantă cuprinde 148 de camere și apartamente de lux, fiecare proiectat exclusiv și înconjurat de o strălucitoare gamă de piscine. Situat perfect pe plaja de nisip din Amoudara, pe coasta de nord a Cretei, Paralos Lifestyle Beach strălucește după o renovare completă, oferind camere spațioase și moderne. Prin politica sa Adults Only, hotelul garantează o vacanță ideală într-o atmosferă relaxantă și confortabilă, special concepută pentru cupluri.
Facilități camere

Hotelul are camere dotate cu linie telefonica directa, TV satelit, internet Wifi, baie cu dus, uscator de par, minifrigider, aer conditionat, facilitati pentru preparat ceai/cafea.

Facilități hotel

Paralos Lifestyle Beach  ofera clientilor sai receptie 24 de ore, wifi gratuit in spatiile comune, salon vizionare TV, restaurant, taverna, lobby bar, snack bar, pool bar, piscina exterioara cu sezlonguri, umbrele de soare si gazebos,4 sharing pools, un gym in aer liber, arhitectura contemporana, schimb valutar.
Sport/Divertisment: teren de tenis, aerobic, aqua gym, boccia, darts, tenis de masa, yoga, muzica live saptamanal.

Localizare

Hotelul este situat pe plaja de nisip din Amoudara, pe coasta de nord a Cretei.
Orașul Heraklion se află la 6 km de Paralos Lifestyle Beach Adults Only, iar Hersonissos este la 29 km.
 Aeroportul Internațional Heraklion se află la 9 km de proprietate.
 

Descriere hotel

Gândul la Paralos Lifestyle Beach evocă pur lux.
Colecția sa elegantă cuprinde 148 de camere și apartamente de lux, fiecare proiectat exclusiv și înconjurat de o strălucitoare gamă de piscine. 
Situat perfect pe plaja de nisip din Amoudara, pe coasta de nord a Cretei, Paralos Lifestyle Beach strălucește după o renovare completă, oferind camere spațioase și moderne. 
Prin politica sa Adults Only, hotelul garantează o vacanță ideală într-o atmosferă relaxantă și confortabilă, special concepută pentru cupluri.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

CIVITEL CRETA BEACH HOTEL & BANGALOWS

Amoudara, Creta-Heraklion, Grecia

de la 455.5 /pers