schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Pasa Bey este o alegere ideala pentru cupluri și familii datorita localizarii foarte aproape de centrul orașului Marmaris. Stilul modern, gradinile luxuriante strajuite de padurea de pini garanteaza o vacanță reusita.
Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu aer condiţionat, televizor prin satelit, telefon, minibar, seif, parchet laminat, baie cu dus, uscator de par şi balcon.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de recepție, Wi-Fi gratuit în toate zonele, restaurant, nack bar, vitamin bar, o piscina exterioara cu sectiune pentru copii și o piscina interioara, umbrele, prosoape de plaja, sezlonguri, saltele la piscina și plaja, baie turcească, sauna, sală de fitness și internet wireless în lobby, aerobic, sauna, tenis de masa, darts, aqua-aerobic, muzica live, masaj, jacuzzi, internet cafe, biliard, facilitate pentru sporturi acvatice.

Localizare

Hotelul este situat în centrul orașului Marmaris, la 500 de metri de malul mării, la 4 km de Parcul Național Marmaris și la 93 km de Aeroportul Dalaman.

Descriere

Hotelul Pasa Bey este o alegere ideala pentru cupluri și familii datorita localizarii foarte aproape de centrul orașului Marmaris. Stilul modern, gradinile luxuriante strajuite de padurea de pini garanteaza o vacanță reusita. Deși situat într-o zonă liniștită din Marmaris, hotelul se află la o scurtă plimbare de centrul plin de viață al stațiunii, de plajă și de port, oferind posibilitatea de a imbina relaxarea cu distractia turceasca. Un hotel contemporan, Pasa Bey se potriveste cuplurilor în cautarea unei unitati de cazare confortabile, nu prea departe de centrul de actiune.

Website

http://www.pasabeyhote.com

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

19 % Oferta Speciala
MARTI RESORT

MARTI RESORT

Marmaris, Turcia

de la 429.5 /pers

TURUNC PREMIUM HOTEL

Marmaris, Turcia

de la 315 /pers

THE PARK MARMARIS OTEL

Marmaris, Turcia

de la 75 /pers