schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Petradi Beach Lounge Hotel este un hotel boutique confortabil, amplasat excelent, pe malul mării, cu vedere la Marea Egee și la cetatea venețiană din Rethymno Acest hotel pe plajă oferă oaspeților săi facilități moderne si excelente într-un cadru încântător de design tradițional și modern. Petradi Beach Lounge ofera piscina cu bar si braserie, langa plaja, restaurant a la carte, piscina pentru copii si loc de joaca, lounge bar, cafenea, WiFi gratuit.
Localizare

Petradi Beach Lounge este un mic hotel boutique situat pe malul marii, o locatie perfecta pe plaja Koubes, premiata cu “Blue Flag Award”. Se afla in apropiere de centrul Rethymno, unde se gasesc o multitudine de restaurante, taverne, baruri si cluburi, la doar 1,5 km de centrul orașului.

Facilitati camere

Tv, balcon, baie privata.

Facilitati Hotel

 receptie,restaurant romantic a la carte pe plaja,bar/lounge,cafenea,erasa la soare,gradina,zona de plaja privata,piscina sezoniera ,sezlonguri si umbrele la piscina (gratuit) ,bar la piscina,teren de joaca pentru copii,camera de bagaje,serviciu de concierge,birou de turism

Harta