schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Planet Hollywood Costa Rica, An Autograph Collection All-Inclusive Resort se găsește in Papagayo, Guanacaste, la 2 minute de mers pe jos de Plaja Culebra, și are un centru de fitness, o grădină, un bar și parcare privată gratuită. Printre facilitățile disponibile la această proprietate se numără un restaurant, room-service și o recepție deschisă nonstop, precum și WiFi gratuit in intreaga proprietate. Proprietatea pune la dispoziție un bancomat, un serviciu de concierge și servicii de schimb valutar.

La acest complex, camerele sunt dotate cu dulap pentru haine. Camerele de la Planet Hollywood Costa Rica, An Autograph Collection All-Inclusive Resort au o baie proprie cu duș și articole de toaletă gratuite, iar unele unități au și o vedere la mare. Unitățile de la Planet Hollywood Costa Rica, An Autograph Collection All-Inclusive Resort au climatizare și un birou.

La proprietate puteți savura un mic dejun tip bufet, continental sau american.

Acest complex pune la dispoziție o terasă pentru plajă. La acest complex de 5 stele puteți juca biliard, tenis de masă și darts, iar zona este populară pentru hiking și caiac-canoe.

Planet Hollywood Costa Rica, An Autograph Collection All-Inclusive Resort se află la 45 km de Parque Nacional Santa Rosa și la 17 minute de mers pe jos de Marina Papagayo. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Daniel Oduber Quirós, situat la 25 km de Planet Hollywood Costa Rica, An Autograph Collection All-Inclusive Resort.

Harta