schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Porto Veneziano beneficiază de o locație excepțională pe malurile pitorescului port vechi venețian din Chania. Porto Veneziano dispune de 51 de camere și 6 apartamente cu vederi spectaculoase către portul venețian, Marea Cretei, orașul vechi, Munții Albi și curtea noastră plină de flori, unde, în timpul verii, artiști excepționali își împărtășesc talentul, oferind oaspeților noștri experiențe muzicale deosebite. Remarcabil de inovator, Porto Veneziano este printre puținele hoteluri care au implementat un sistem de climatizare geotermală, consolidându-și angajamentul față de sustenabilitate și confortul clienților săi.
Facilități camere

Fiecare cameră este echipată cu aer condiționat, sistem geotermal pentru televizor HD, mini-bar, telefon, seif, acces la internet, masa de călcat disponibilă la cerere, o varietate de perne pentru a vă asigura confortul perfect (bumbac, cauciuc, anatomice și parfumate), prosoape de plajă la cerere, baie cu duș, uscător de păr, dulap, papuci, pat matrimonial queen size și balcon pentru a vă bucura de priveliștile din jur.

Facilități hotel

Hotelul oferă o serie de facilități pentru a vă asigura o ședere confortabilă, inclusiv o recepție deschisă non-stop, parcare pazită, Wi-Fi gratuit în întreaga proprietate, bar, telefon, posibilitatea de a închiria biciclete și mașini, organizare excursii, echipamente de birou precum calculator, imprimantă, fotocopiator și fax.
Serviciile includ și trezirea la oră dorită, restaurant, facilități de spălătorie și curățătorie chimică, schimb valutar, disponibilitatea serviciilor de taxi, menaj zilnic, room service, mic dejun tip bufet, posibilitatea de a lua prânz grecesc la pachet și un bar unde vă puteți relaxa.
 

Localizare

Se află la o distanță de 300 de metri de centrul orașului și de zona veche a orașului, precum și la 1,5 km de cea mai apropiată plajă.

Descriere hotel

Hotelul Porto Veneziano beneficiază de o locație excepțională pe malurile pitorescului port vechi venețian din Chania.
Porto Veneziano dispune de 51 de camere și 6 apartamente cu vederi spectaculoase către portul venețian, Marea Cretei, orașul vechi, Munții Albi și curtea noastră plină de flori, unde, în timpul verii, artiști excepționali își împărtășesc talentul, oferind oaspeților noștri experiențe muzicale deosebite.
Remarcabil de inovator, Porto Veneziano este printre puținele hoteluri care au implementat un sistem de climatizare geotermală, consolidându-și angajamentul față de sustenabilitate și confortul clienților săi.
 

Harta