schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Prestige Deluxe Aquapark Club este un hotel nou, modernizat integral in anul 2018 la standarde superioare, ce ofera conditii si facilitati de calitate. Este un hotel apreciat de turistii ce-si doresc o vacanta relaxanta in mijlocul unui parc verde si racoros, aproape de mare.
Website

https://ro.prestigedeluxeaquapark.com/

Localizare

Hotelul se afla pozitionat la 150 de metri de centrul statiunii si la 300 de metri de plaja cu nisip fin.

Descriere

Hotel Prestige Deluxe Aquapark Club este un hotel nou , modernizat integral  in anul 2018 la standarde superioare. Este un hotel apreciat de turistii ce-si doresc o vacanta relaxanta in mijlocul unui parc verde si racoros, aproape de mare, ce ofera conditii si facilitati de calitate.

Facilitati hotel

Hotelul ofera turistilor sai receptie, lobby, casa de schimb valutar, restaurant principal cu terasa, restaurant a la carte "Sky Heaven", lobby bar, bar la piscina, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, Aqua Park cu 3 tobogane cu apa pentru adulti si mini aqua park pentru copii, o piscina separata de relaxare, loc de joaca pentru copii, mini club, centru Spa, centru de infrumusetare, animatie pentru copii si adulti, Wi-Fi in tot hotelul, inclusiv in camere, parcare.

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu balcon, baie cu cada/ dus, uscator pentru par, cosmetice de baie, TV LCD satelit, aer conditionat centralizat, telefon, seif (gratuit), Wi-Fi (gratuit), mini bar.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

14 % Oferta Speciala
GRADINA HOTEL

GRADINA HOTEL

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 173 /pers

19 % Oferta Speciala
ARABELLA GRIFID CLUB HOTEL

ARABELLA GRIFID CLUB HOTEL

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 327 /pers

19 % Oferta Speciala
MAREA SENTIDO HOTEL

MAREA SENTIDO HOTEL

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 379 /pers