schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Situat frumos pe o insula superba din Oceanul Indian, Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa, Mauritius ofera o escapada linistita tropicala. Aceasta remarcabila statiune destinata exclusiv adultilor de pe tarmurile estice ale Mauritiusului ofera privelisti uluitoare, in timp ce nisipul si apele limpezi acvamarine se afla chiar in fata usii. Oaspetii se bucura de numeroase activitati pe plaja, precum si de apropierea de atractiile locale, cum ar fi centrul turistic Grand Bay si piata Flacq. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.
Localizare

Statiunea noastra Poste Lafayette nu este doar o utopie vizuala, ci este convenabila si pentru alte atractii decat plaja. Dimensiunea redusa a insulei permite accesul usor la aproape orice destinatie, iar oaspetii pot folosi transportul cu autobuzul public sau pot rezerva o masina privata. Explorati Parcul National Bras D'Eau, aflat la 10 minute, sau urmariti apusul soarelui de la craterul vulcanic Trou aux Cerfs. Vizitati capitala vibranta Port Louis si faceti cumparaturi la populara piata centrala situata in partea de vest a insulei. Pentru oaspetii care zboara spre Mauritius, Aeroportul Sir Seewoosagur Ramgoolam (SSR) se afla la aproximativ o ora de mers cu masina de hotelul din partea de sud a insulei.

Website

https://bit.ly/3954DCP

Facilitati

Complexul are un centru spa si o piscina in aer liber.
 
Camerele au aer conditionat, birou, seif, toaleta privata, TV si iPod docking station. Unele au o terasa si vedere la gradina, piscina, munti sau mare.
 
Micul dejun si cina sunt incluse in tariful camerei si sunt servite in sala de mese luminoasa si spatioasa a complexului, care ofera delicatese locale si internationale. La aproximativ 10 minute de mers cu masina se gasesc mai multe restaurante.
 
Oaspetii se pot relaxa in zona piscinei. De asemenea, acestia se pot destinde in centrul spa si pot profita de un masaj relaxant sau de diverse tratamente. Accesul la WiFi este gratuit in toate zonele proprietatii.

Harta