schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare

Hotelul Riu Palace Maspalomas, destinat exclusiv adulților, este situat în paradis: dunele de nisip și grădinile care îl înconjoară îl fac locul perfect pentru vacanțele dumneavoastră în Gran Canaria. Distanta fata de plaja este de 800 m. Hotelul a fost complet renovat în 2021.

 

 

Facilitati camere

Toate camerele oferă facilități precum aer condiționat, ventilatoare de tavan, ceainic, televizoare prin satelit și balcoane și terase.

 

Facilitati hotel

Hotelul Riu Palace Maspalomas vă oferă și divertisment zilnic, astfel încât să nu vă plictisiți în vacanță. Vă puteți bucura de seri cu spectacole live și muzică sau puteți practica sporturi în sala de sport sau în apropierea hotelului, cum ar fi windsurfing, schi nautic, scufundări și golf. Iar dacă sunteți în căutarea relaxării, vă sugerăm să vizitați centrul de wellness și să vă bucurați de baia de aburi sau să rezervați tratamente corporale și de înfrumusețare pentru a vă întoarce din vacanță complet împrospătat.

De asemenea, vă puteți relaxa în cele 2 piscine în aer liber sau pe plaja de nisip, lungă de 6 km, situată la 15 minute de mers pe jos. 

 

Harta