schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Facilitati camere

Toate camerele dispun de incalzire individuala, chicineta (fierbator apa, cuptor, frigider, plita, hota), TV cu programe prin satelit, Wi-Fi, baie cu dus/cada, halat de baie. Nu toate camerele au balcon.

Dotarile din chicineta nu sunt potrivite pentru gatit, hotelul nepunand la dispozitie tigai sau oale. Daca oaspetii doresc sa gateasca in studio-uri/apartamante, trebuie sa achite o taxa.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: receptie, seif la receptie (gratuit), birou schimb valutar, room service, Wi-Fi in intregul hotel (gratuit), camera de depozitare a echipamentelor de ski (gratuit), lobby bar, restaurant, sala de conferinte, posibilitate inchiriere echipament ski (contra cost), baby cot (la cerere, gratuit), loc de joaca pentru copii, jocuri electronice (contra cost), acces gratuit la sauna finlandeza, baia de aburi, piscina interioara incalzita, shuttle la/de la telegondola conform programului hotelului, biliard (contra cost), masaj (contra cost), tratamente SPA (contra cost), parcare exterioara si garaj (locuri limitate, gratuit). Hotelul nu accepta animale de companie.

Localizare

Hotelul Saint George Palace este situat în Bansko, la poalele Munţilor Pirin, la 800 m de staţia de telegondolă si la 3 km de centrul statiunii.

Informatii utile

Tariful include cazare, acces gratuit la saună, piscină, baia de aburi, Jacuzzi, fitness, Wi-Fi în incinta întregului complex, parcare, transfer gratuit la/de la telegondolă conform programului stabilit de hotel (pe durata sezonului de ski).

Pentru suplimentul de mic dejun si cina se achita 22 Euro adult/ zi si 11 Euro copil/zi (4-11 ani).

Pentru suplimentul de mic dejun se achita 9 Euro adult/ zi si 4,5 Euro copil/ zi (4-11 ani).

 

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

MPM GUINNESS HOTEL BANSKO

Bansko, Bulgaria

de la 248.5 /pers

9 % Oferta Speciala
LION HOTEL BANSKO

LION HOTEL BANSKO

Bansko, Bulgaria

de la 247.5 /pers

14 % Oferta Speciala
BANSKO SPA & HOLIDAYS HOTEL

BANSKO SPA & HOLIDAYS HOTEL

Bansko, Bulgaria

de la 116 /pers