schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Santa Barbara Golf and Ocean Club se află in Golf del Sur, la 100 de metri de plajă. Oferă o zonă in aer liber, un centru spa cu saună și cadă cu hidromasaj, precum și apartamente cu balcon privat.

Toate apartamentele de la Santa Barbara Golf and Ocean Club includ o zonă de relaxare cu canapele, un TV cu ecran plat cu canale prin satelit, precum și o bucătărie cu frigider. Baia privată are uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Unele camere se bucură de aer și vezi la mare.

Cu o grădină amenajată și vedere spectaculoasă la Oceanul Atlantic, Santa Barbara Golf and Ocean Club oferă diverse opțiuni de divertisment, printre care o sală de jocuri, un club pentru copii și un club de noapte.

Restaurantul de la Santa Barbara Golf and Ocean Club servește o gamă largă de preparate din bucătăria locală și internațională, iar oaspeții pot salva băuturi sau gustări la barul de langă zonă. Pentru confortul oaspeților, hotelul are și un magazin alimentar.

Terenurile de golf Golf del Sur și Amarilla sunt situate la mai puțin de 5 minute de mers pe jos de Santa Barbara Golf and Ocean Club By Diamond Resorts. Aeroportul Tenerife Sur este la 20 de minute de mers cu mașina.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Amarilla Golf Residences

San Miguel De Abona, Tenerife, Spania

de la 502.545 /pers

Royal Tenerife Country Club

San Miguel De Abona, Tenerife, Spania

de la 659.995 /pers

Sunset View Club

San Miguel De Abona, Tenerife, Spania

de la 637.505 /pers