schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Recent renovat cu stil si clasa, combinand designul contemporan cu luxul relaxat al insulei, hotelul este decorat cu lemn Teak & Suar, bambus si culori tropicale deschise. Hotelul este un complex exclusiv pentru adulti, oferind unitati de cazare pe malul marii si o gama larga de optiuni de luat masa pentru a satisface orice nevoie. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.
Website

https://searesortshotels.com/seasense/

Localizare

Statiunea este situata intr-o zona de gradina bine intretinuta de pe coasta de est, in Palmar si are acces direct la plaja de nisip cu recif exterior. Parcul tematic Splash este la aproximativ 10 minute de mers cu masina. Capitala Port Louis este la aproximativ 50 km.


 

Facilitati hotel

Hotelul SeaSense Boutique, de 5 stele, ofera camere cu vedere la mare. Acest complex destinat exclusiv adultilor are o zona incalzita, un centru de fitness si un centru spa. Se ofera WiFi gratuit.

Toate camerele hotelului au baie cu dus si articole de toaleta gratuite, precum si terasa proprie. Toate camerele sunt bune cu aerul si birou.

SeaSense are 3 restaurante care servesc mancaruri nationale si internationale, precum si 2 baruri.

In zona pot fi practice diverse activitati, inclusiv snorkelling, caiac si ciclism.

 

Harta