schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul special pentru familii impresioneaza prin flerul sau oriental, o zona imensa de piscina si propria plaja cu nisip fin a hotelului.
Facilitati camere

Camerele standard (deluxe suite) au o suprafata de 45 mp si sunt dotate cu televizor, minibar, internet wifi, telefon, facilitati pentru ceai si cafea, aer conditionat, seif, balcon, baie privata cu uscator de par.

 

Website

https://premiumgocek.rixos.com/

Facilitati hotel

Rixos Premium Gocek ofera turistilor cazati urmatoarele facilitati: mai multe restaurante, plaja privata, piscine, zone pentru relaxare, centru SPA (sauna, baie turceasca, sala de fitness, masaj), teren de tenis, centru pentru inchiriere biciclete, yoga, mini fotbal, sala de conferinte, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, room service, internet, parcare privata. 

Localizare

Hotelul este situat la aproximativ 20 km distanta de aeroportul din Dalaman, 28 km de centrul orasului Fethiye si 700 m de centrul orasului Gocek.

Descriere

Un hotel de lux ce ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

6 % Oferta Speciala
D RESORT GOCEK

D RESORT GOCEK

GOCEK, Fethiye, Turcia

de la 1249 /pers

18 % Oferta Speciala
GOCEK LYKIA RESORT HOTEL

GOCEK LYKIA RESORT HOTEL

GOCEK, Fethiye, Turcia

de la 345 /pers

RIXOS PREMIUM GOCEK ADULT ONLY +13

GOCEK, Fethiye, Turcia

de la 1185 /pers