schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Phenicia 4* se afla in Hammamet la 5 km de centrul orasului.
Facilitati camere

Camerele hotelului sunt elegante şi spaţioase cu vedere la mare sau la gradină, acestea dispun de balcon sau terasă, acestea  sunt prevăzute cu aer condiționat, tv, acces la internet, minibar, telefon fix, baie cu cadă sau duș, articole de toaletă gratuite, prosoape și uscător de păr.

 

Localizare

Sentido Phenicia este situat direct pe plajă, în stațiunea Hammamet, la 13 km de centru și la 30 km the Aeroportul International Enfidha.

 

Facilitati hotel

Hotelul deține 4 restaurante, 5 baruri, o cafenea, zona de barbeque , centru spa precum și facilități contra cost: saună, masaj, baie cu aburi. De asemenea hotelul piscină interioară si exterioară, plajă privată cu șezlonguri și umbrele pentru soare, dar și Wi-Fi gratuit în întregul hotel.

Hotelul pune la dispozitia turistilor sai numeroase facilitati printre care se numara si : bar, restaurant (à la carte), restaurant (bufet), meniuri cu diete speciale (la cerere), piscina în aer liber, grădina, terasa, teren de tenis, teren de golf, spa & centru de wellness, masaj, zonă de plaja privata, animatori, club de noapte.

Restaurantul hotelului  serveste atat mancaruri internationale cat si traditionale.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

30 % Oferta Speciala
ROYAL AZUR THALASSA

ROYAL AZUR THALASSA

Hammamet, Tunisia, Tunisia

de la 143 /pers

26 % Oferta Speciala
NOVOSTAR BEL AZUR THALASSA & BUNGALOWS

NOVOSTAR BEL AZUR THALASSA & BUNGALOWS

Hammamet, Tunisia, Tunisia

de la 133 /pers

18 % Oferta Speciala
IBEROSTAR AVERROES

IBEROSTAR AVERROES

Hammamet, Tunisia, Tunisia

de la 77.5 /pers