schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Facilitati hotel

Hotelul isi inatmpina oaspetii cu : receptie 24h, lobby, 3 restaurante, 4 baruri, 3 piscine exterioare, topogane, sali de cnferinte, cabinet medical, spalatorie si curatatorie chimica (contra cost), salon de infrumusetare, parcare, magazine, bancomat, shuttle spre oras.mini-club, programe de divertisment, sala fitness sauna, aerobic si aqua aerobic, volei pe plaja, darts, tenis de masa, mini-fotbal (pe plaja) discoteca, teren de tenis, squash, biliard, sporturi de apa, plaja proprie cu nisip fin si corali, ponton.

Facilitati camere

Hotelul a fost construit in anul 1999 si este alcatuit din cladirea principala si de alte 2 corpuri, cu un total de 310 camere de diferite tipuri. Toate acestea, elegante si decorate cu mult bun gust, dispun de baie cu produse de cosmetica, facilitati pentru ceai/cafea, uscator pentru par, mini-bar, seif, aer conditionat, Tv / satelit, telefon, ceainic, halate, balcon/ terasa.

Localizare

Hotelul Sheraton Soma Bay 5* este amplasat la 45 km de aeroport, la 50 km de centrul orasului Hurghada, pe malul marii.

Sheraton Soma Bay Resort este un hotel uimitor pe malul mării, cu o arhitectura inspirata de Templul Karnak din Luxor si reprezinta este locul ideal pentru o vacanta cu prieteni și familie, intr-o atmosfera sofisticata cu nenumarate oportunitati pentru petrecerea timpului.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

AMWAJ BEACH CLUB RESORT

Soma Bay, Hurghada, Egipt

de la 119 /pers

CARIBBEAN WORLD SOMA BAY

Soma Bay, Hurghada, Egipt

de la 412.5 /pers