schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Sol Nessebar Palace este unul din cele mai luxoase hoteluri din statiune si face parte din complexul Sol Nessebar. In fata hotelului se afla un golf cu nisip fin si alb, iar plaja patrunde usor si lin in mare, din acest motiv fiind foarte apreciat de catre familiile cu copii. Datorita conditiilor de lux, facilitatilor multiple si nu in ultimul rand serviciilor de inalta clasa, Sol Nessebar Palace este un hotel foarte cautat de turisti pentru petrecerea vacantei de vara pe litoralul bulgaresc.
Website

http://http://www.solnessebarpalace.com/

Facilitati hotel

Hotelul ofera receptie, lobby, restaurante, internet cafe, piscina interioara, piscina exterioara, piscina pentru copii cu topogane, kids club, baruri, club de noapte, sala de conferinte, seif, lift, schimb valutar, inchirieri auto, centru de prim ajutor, centru SPA, masaj, jacuzzi, sauna, fitness, solar, salon de infrumusetare,  teren de fotbal, teren de baschet, teren de tenis cu nocturna,teren de volei, tenis de masa, biliard, loc de joaca pentru copii, parcare, gimnastica la piscina, gradina, cursuri de dans, programe de animatie, parcare.

Localizare

Hotelul se află la 50 metri de plajă și 2 kilometri de centrul orasului Nessebar.

Descriere

Hotelul Sol Nessebar Palace este unul din cele mai luxoase hoteluri din statiune si face parte din complexul Sol Nessebar.In fata hotelului se afla un golf cu nisip fin si alb, iar plaja patrunde usor si lin in mare, din acest motiv fiind foarte apreciat de catre familiile cu copii. Datorita conditiilor de lux, facilitatilor multiple si nu in ultimul rand serviciilor de inalta clasa, Sol Nessebar Palace este un hotel foarte cautat de turisti pentru petrecerea vacantei de vara pe litoralul bulgaresc.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu aer condiționat, televiziune prin satelit, wireless, minibar, canapea extensibilă, telefon, seif, baie, uscător de păr, balcon. Hotelul dispune și de camere speciale pentru persoane cu dizabilități.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

SOL NESSEBAR PALACE HOTEL

Nessebar, Bulgaria

de la 267 /pers

SOL NESSEBAR BAY MARE HOTEL

Nessebar, Bulgaria

de la 234.5 /pers

BILYANA BEACH

Nessebar, Bulgaria

de la 261.5 /pers