schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Facilitati camere

Camerele sunt moderne și au decor cu tematică de surfing,  internet Wi-Fi gratuit și o terasă cu vedere la mare sau la piscină.Unitățile de cazare sunt luminoase și spațioase, oferind aer condiționat, seif și zonă de relaxare cu canapea extensibilă și TV cu ecran plat. Există o chicinetă cu frigider și cuptor cu microunde iar baia privată este dotată cu duș și uscător de păr.

 

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor o piscină infinită, facilităţi pentru sporturi nautice (la unitatea de cazare), 2 aparate de făcut valuri pentru surfing (cost suplimentar), acces imediat la plaja, meniuri cu diete speciale (la cerere), schimb valutar, serviciu de menaj zilnic, automat de băuturi, lift, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, personal multilingv, serviciu de inchiriere masini, parcare privată acoperită (la cerere și în funcție de disponibilitate), serviciu de transfer de la aeroport (contra cost). Acesta are recepţie cu program nonstop si un magazin cu îmbrăcăminte pentru surfing.

Restaurantul proprietății serveşte micul dejun tip bufet. Oaspeții pot savura diverse băuturi la barul de lângă piscină. 

Are o terasă principală cu vedere uimitoare la mare, unde se realizeaza programe de divertisment, precum și multe lounge-baruri și restaurante.

Localizare

Sol Wave House se află pe plaja Magalluf din Mallorca, la 1 minut de mers pe jos față de plajă. Terenul de golf Poniente este situat la 5 minute de mers cu maşina. O staţie de autobuz se află la 50 m de hotel, iar orașul Palma de Mallorca la 18 km. Aeroportul Palma de Mallorca se gaseste la o distanta de 26 km.

In apropierea hotelului se intalnesc urmatoarele puncte de atractie: Twisted Water Park, Katmandu Park si The Stage (200 m), Island Beach Club (300 m), Nikki Beach Mallorca si BCM Magaluf (400 m), The Pirates Adventure (700 m), Aqua land (1,2 km), Parcul Acvatic Western (1,5 km), Aqualand Magaluf (2,8 km), Golf Santa Ponsa (3,2 km).

La mai putin de 100 m se gaseste un supermarket, un restaurant (El Diablito) si un café-bar (Banzai Bar).

Harta