schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare

Hotelul St. George Ski & Spa este localizat in Bansko, la aproximativ 500 m de telegondola si la aproximativ 1 km fata de centrul statiunii.

Tariful include cazare cu mic dejun, acces gratuit la piscina cu apă minerală, saună, saună cu aromaterapie, baia de aburi, Jacuzzi, fitness, Wi-Fi în toată incinta hotelului, fierbător și apă și cafea în toate tipurile de cameră, halat de baie și papuci de casă in toate tipurile de camera, loc de joacă pentru copii, transfer gratuit la/de la telegondolă (conform programului stabilit de hotel), camera de depozitare a echipamentelor de ski, parcare (disponibilitate limitata).

Cina de Crăciun tip bufet pe 25.12 - inclusa in tarif            
 
Cina de Revelion pe 31.12 (obligatorie) - 90.00 Euro/adult, 45.00 Euro/copil 3-11,99 - Reducerea EB NU este aplicabilă pentru acest supliment           
 
Pe datele de 25.12 si 31.12 nu se organizează cina standard.  

 

Facilitati camere

Toate camerele dispun de balcon, Wi-Fi gratuit, sistem de incalzire centralizata, TV, telefon, mini bar, fierbator de apa electric, baie cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite, papuci de casa, halat de baie.

Facilitati hotel

St. George Ski & Spa 4* ofera urmatoarele facilitati: receptie, seif la receptie (contra cost), room service (contra cost), internet Wi-Fi gratuit in locurile publice, lobby bar, restaurant principal si a-la-carte, doctor la cerere, coafor, baby cot (gratuit, la cerere), scaune inalte in restaurant, sectiune pentru copii la piscina, club pentru copii (gratuit), jocuri electronice (contra cost). Servicii gratuite: acces la piscina cu apa minerala, sauna, baie cu aburi, Jacuzzi, transfer la telegondola conform programului, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile). Contra cost se ofera: tenis, biliard, masaj, baie turceasca, tratamente SPA. Se accepta contra cost animale de companie (maxim 10 kg), cu confirmare in prealabil de la hotel.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

MPM GUINNESS HOTEL BANSKO

Bansko, Bulgaria

de la 248.5 /pers

19 % Oferta Speciala
GREEN LIFE BANSKO

GREEN LIFE BANSKO

Bansko, Bulgaria

de la 113 /pers

9 % Oferta Speciala
LION HOTEL BANSKO

LION HOTEL BANSKO

Bansko, Bulgaria

de la 247.5 /pers