schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare

Este situat in apropierea plajei din Golful Makadi, la 32 km de aeroportul international din Hurghada, la aproximativ 100 m de plaja si la 3km distanta de parcul acvatic Makadi Water World.

Steigenberger Makadi, este un hotel tip boutique de 5 stele, un paradis dedicat adultilor, care include toate facilitățile si serviciile de lux necesare pentru un sejur de relaxare.

Facilitati hotel

Resortul isi intampina oaspetii cu: receptie 24h, lobby, 7 restaurante, baruri,  piscină, pachete Spa/wellness, cadă cu hidromasaj/Jacuzzi, sala fitness, Wi-Fi (in zonele publice), sala de conferinte, aerobic, servicii de masaj, acees la aqua park, facilităti de sporturi nautice, teren de golf (la maxim 3 km), scufundări , caiac, plaja privata. Turistii de pot destinde la clubul terenului de golf Makadi, unde in elegantul restaurant a la carte se servesc preparate delicioase.

Facilitati camere

Hotelul dispune de 83 de camere si 10 apartamente executive.
Toate sunt spatioase si elegante si sunt echipate cu Tv/satelit, mini-bar, aer condiționat, terasă/balcon, baie cu cadă/ duș si articole de toaleta, uscător pentru păr, Wi-Fi, telefon, seif, facilitati pentru cafea si ceai, asternuturi din bumbac egiptean, fier de calcat.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

28 % Oferta Speciala
JAZ MAKADI SARAYA RESORT

JAZ MAKADI SARAYA RESORT

Makadi Bay, Hurghada, Egipt

de la 265 /pers

18 % Oferta Speciala
STEIGENBERGER MAKADI

STEIGENBERGER MAKADI

Makadi Bay, Hurghada, Egipt

de la 274 /pers