schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



STONE VILLAGE- PETRINO CHORIO din Creta oferă cazare tradițională, ideală pentru vacanțele de familie precum și pentru cupluri. Hotelul dispune de 37 de garsoniere, apartamente. Are 3 piscine cu șezlonguri gratuite și un bar la piscină care servește băuturi răcoritoare și gustări în timpul zilei.
Facilitati camere

Toate camerele sunt mobilate tradițional și sunt răspândite în mai multe clădiri. Facilitățile standard includ o chicinetă cu 2 plite, cuptor mic, frigider, baie cu cadă/WC, uscător de păr, aer condiționat, TV prin satelit, telefon, acces la internet și un șemineu. Toate unitățile au o terasă sau un balcon mic.

Facilitati Hotel

Clădirea principală oferă recepție și zonă de lounge cu șemineu, TV prin satelit,  De aici se ajunge la o terasă cu vedere la mare. Afară sunt două piscine cu apă dulce. Una dintre ele are aproximativ 80 m și are o terasă la soare, șezlonguri și umbrele. Chiar lângă piscină se află o mică piscină separată pentru copii. Lângă piscină este o terasă acoperită cu grătar și un bar ( 10-18:00 ) , unde veți găsi gustări. A doua piscină are aproximativ 90 m, cu o terasă și un alt bar (deschis între orele 13:00 și 23:00). Mini-spa de divertisment: saună (contra cost), jacuzzi (contra cost), echipament de fitness.

Localizare

Unitatea de cazare este situata intr-o locatie linistita la aproximativ 1 km de Bali. Magazine, barurile și tavernele sunt în Bali, aici veți găsi și cea mai apropiată plajă.

Harta