schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



La Sunrise Attitude, destinat exclusiv adultilor, cunoscut anterior sub numele de Emeraude Beach Attitude, oaspetii se pot bucura de atmosfera de jungla data de vegetatia luxurianta, de lectii culinare de la bucatari locali, lectii de limba sau spectacolele culturale. La Sunrise Attitude oricine se poate incarca de energii pozitive. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.
Localizare

Situat de-a lungul coastei de est, hotelul Sunrise Attitude are vedere la plaja cu nisip alb din Belle Mare. Clubul de golf Belle Mare Plage este la doar 5 minute de mers cu masina, iar orasul Bel Air se afla la 12 km. Capitala Port Louis e la o distant de 35 km de hotel.

Website

https://hotels-attitude.com/en/sunrise-attitude

Facilitati hotel

Sunrise Attitude pune la dispozitia oaspetilor 145 de camere si 8 vile, fiecare cu piscina privata. Noul hotel ofera si camera tip swim-up (acces direct de pe terasa la piscina).

Oaspetii se pot relaxa la una din cele doua piscine exterioare sau la unul din barurile care servesc bauturi locale, de la bere si rom pana la cocktailuri cu fructe. Hotelul dispune de un restaurant principal tip bufet “Spirit of a Marketplace”, precum si restaurant a la carte care serveste specialitati locale.

Centrul de wellness si spa POZ foloseste doar ingrediente naturale 100%.

Harta