schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Această proprietate este la 8 minute pe jos față de plajă. Situat in zona exclusivistă Montazah din Sharm el-Sheikh, acest hotel de 4 stele oferă o priveliste uimitoare spre Marea Rosie si muntii Sinai. Un autobuz gratuit duce oaspetii la plaja privată a hotelului.

Camerele luminoase de la Tiran Island Hotel Sharm El Sheikh sunt decorate cu mobilier din lemn. Toate camerele au TV prin satelit, mini-bar si un balcon cu vedere panoramică asupra imprejurimilor. Unele camere au o zonă de relaxare separată.

Tiran Island pune la dispozitia oaspetilor 7 restaurante si baruri diferite. Restaurantul à la carte House of Curry oferă mancăruri indiene autentice. Café Piazza serveste o selectie de ceaiuri si cafele, precum si divertisment live seara.

Oaspetii pot face scufundări la centru specializat de la Tiran sau se pot relaxa la piscina in aer liber. Hotelul oferă si un teren de sport polivalent, precum si multe activităti de sporturi nautice.

Echipa de divertisment de la Tiran Island organizează spectacole live cu muzică si dans la amfiteatru. Copiii se pot distra la piscina pentru copii sau in mini-clubul interior.

Aeroportul international Sharm El Sheikh este la doar 2 km de hotel.

 

 

 

Harta