schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Facilitati camere

Camerele sunt echipate cu TV satelit, seif, aer conditionat, baie, dus, uscator de par, articole de toaleta, facilitati de ceai si cafea, telefon, mini bar, internet Wi-Fi (gratuit), baby cot (la cerere).

Facilitati hotel

Resortul ofera receptie 24h, centru de schimb valutar, bancomat, internet Wi-Fi, 9 restaurante, 11 baruri, sala de conferinte si evenimente, 4 piscine exterioare, Aqua Park, servicii de transfer, room service 24h, club pentru copii, centru Spa & Wellness, masaj, hammam, sauna, baie de aburi, jacuzzi, tratamente faciale si corporale, sala de fitness, program de animatie, sporturi nautice, club pentru copii, Mini Aqua Park, loc de joaca pentru copii, mini-disco, piscina pentru copii. Hotelul are plaja privata cu sezlonguri si umbrele.

Localizare

Sunrise Royal Makadi Resort  5* este situat pe plaja, in inima golfului Makadi, regiunea fiind renumita ca fiind una dintre cele mai bune zone pentru snorkelling si scufundari. Se afla la 37km de centrul orasului Hurghada si la 32km de Aeroportul Hurghada. Este locul perfect pentru o vacanță distractivă și relaxantă în familie, sau cu prietenii. 

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

28 % Oferta Speciala
JAZ MAKADI SARAYA RESORT

JAZ MAKADI SARAYA RESORT

Makadi Bay, Hurghada, Egipt

de la 265 /pers

18 % Oferta Speciala
STEIGENBERGER MAKADI

STEIGENBERGER MAKADI

Makadi Bay, Hurghada, Egipt

de la 274 /pers