schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Chiar in zona sa de plajă privată din Bali, Hotelul Talea Beach oferă o piscină cu formă liberă, un restaurant și un snack-bar langă piscină. Facilitățile includ un minigolf și terenuri pentru tenis și baschet in grădina cu palmieri. Este disponibil Wi-Fi gratuit. Luminoase și spațioase, toate camerele de la Talea se deschid spre un balcon cu vedere la grădină, piscină, munte sau Marea Cretei. Fiecare are un TV cu ecran plat cu canale prin satelit, aer condiționat și minifrigider. Baia privată este dotată cu duș sau cadă.

Oaspeții iși pot incepe ziua cu un mic dejun tip bufet. La restaurantul proprietății sunt servite mancăruri grecești imbogățite cu arome locale. Băuturi răcoritoare și gustări pot fi comandate de la bar. Oaspeții mai tineri au la dispoziție un loc de joacă și o piscină pentru copii. Pentru cei care doresc să se antreneze, există un centru de fitness in incintă. La cerere, pot fi aranjate tratamente de masaj.

Personalul Hotelului Talea Beach poate aranja inchirieri auto pentru a explora orașul pitoresc Rethymno, aflat la 29 km. Aeroportul Internațional Nikos Kazantzakis este la 54 km. Proprietatea oferă parcare privată gratuită.

Harta