schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul este situat in sudul insulei, chiar pe plaja Bel Ombre. Timp de transfer de la aeroport: aprox. 1 ora, fiind la la 50 km de aeroportul internaţional Sir Seewoosagur Ramgoolam . IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.
Facilitati camere

Camerele hotelului sunt invaluite de verdeata luxurianta si racite de briza marii.

Camerele standard sunt decorate cu accente de culori vibrante si ofera vedere la gradinile noastre tropicale si piscinele complexului de la balcoanele si terasele lor mobilate. Fiecare camera are o baie spatioasa cu lavoar dublu, precum si TV LCD cu canale prin satelit.

Facilitati Hotel

Tamassa este un complex elegant, amplasat pe plaja coastei sudice a insulei Mauritius. Inconjurat de lagune tropicale si de coline luxuriante, hotelul ofera 3 piscine si un centru spa de lux cu saune umede si uscate.
 
Toate camerele de la Tamassa includ terasa sau balcon privat, cu vedere la laguna sau gradina. 
 
Complexul Tamassa ofera sesiuni de pescuit la adancime, excursii cu barca cu fund din sticla si scufundari certificate PADI. Se organizeaza drumetii prin defileuri spectaculoase si plimbari cu biciclete montane de-a lungul litoralului accidentat.
 
Complexul ofera un mic dejun bogat tip bufet in fiecare dimineata. Restaurantul are o terasa langa piscina si serveste un meniu à la carte divers pentru pranz si cina. De asemenea, exista un bar pe plaja si un lounge bar.
 
WiFi este gratuit in intregul hotel.

Harta