schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Tesoro Blu Hotel & Spa este un complex nou, elegant, numai pentru adulți, situat pe plajă, chiar langă satul Skala, pe insula grecească Cefalonia. Amplasată intr-o zonă superbă, langă o plajă cu pietriș, mărginită de pini, proprietatea oferă posibilitatea infinită, cu terasă și vedere la Marea Mediterană.

Toate camerele au aer, TV cu ecran plat de 28 inch, minibar și facilități pentru prepararea de ceai și cafea. Fiecare unitate de cazare include baie proprie cu halate de baie și articole de toaletă.

Proprietatea pune la dispoziție restaurant principal, restaurant mediteranean à la carte, modern, precum și 2 baruri cu muzică live cantată de muzicieni locali.

Tesoro Blu Hotel & Spa are teren de tenis, sală de sport și centru de wellness. Serviciile salonului de coafură sunt disponibile la cerere. Oaspeții beneficiază de prosoape pentru piscină gratuită.

Satul frumos Skala, cu restaurante, magazine de artizanat și cafenele pe trotuar, se află la 15 minute de mers pe jos de proprietate. Portul Poros este la 12 km.

Harta