schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Facilitati camere

Hotelul este alcatuit din cladirea principala cu 3 etaje si 2 corpuri de 3 si 5 etaje, cu un total de 250 de camere de diferite tipuri. Toate sunt prevazute cu baie cu dus/cada si articole de toaleta, uscator pentru par, mini-bar, seif, aer conditionat, Tv / satelit, telefon, facilitati pentru ceai/cafea, balcon/ terasa.

Localizare

Hotel deschis in anul 2004, este situat la 46 km de aeroport, la 49 km de centrul orasului Hurghada, in apropierea marii.

Un resort unic, ridicat în cel mai înalt punct al peninsulei Soma Bay, cu vederi panoramice de neegalat asupra mării. Este un hotel de lux, posesor al unuia dintre cele mai mari și mai bine echipate Spa-uri de terapie thalasso din lume, oferind 65 de camere de tratament pe 7.500 m2.

Facilitati hotel

Hotelul oferă receptie 24h, lobby, Wi-Fi, 3 restaurante, 4 baruri, piscină mare înconjurată de verdeață, sala de conferinte, acces la plaja privată și WiFi gratuit în zonele publice, sala de gimnastică, cabinet medical, spalatorie, cafenea, magazine, shuttle catre oras, aerobic, aqua-aerobic, volei pe plaja, darts, tenis de masa, muzica live, programe de divertisment, jacuzzi, squash, biliard, windsurfing, hidrobicicleta, centru diving, piscina pentru copii (cu incalzire in perioada rece), spatiu in restaurant, loc de joaca, club pentru copii (4-12 ani), teren de golf pentru campionate, plaja privata, transport gratuit pana la plaja.

The Cascades Spa and Thalasso oferă o piscină tonică, o piscină cu apă sărată și diverse masaje și hidroterapii pentru slăbire. Fiecare oaspete beneficiază o dată pe sejur de 30 de minute de tratament relaxant cu hidroterapie pentru stimularea circulației.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

AMWAJ BEACH CLUB RESORT

Soma Bay, Hurghada, Egipt

de la 119 /pers

CARIBBEAN WORLD SOMA BAY

Soma Bay, Hurghada, Egipt

de la 412.5 /pers