schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Inconjurat de o gradina exotica, Ravenala Attitude 4* estompeaza granitele dintre viata la interior si cea in natura, invitandu-si oaspetii sa se bucure de vegetatia luxurianta intr-un cadru architectural contemporan. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.
Localizare

Hotelul de 4* Ravenala Attitude este situate pe coasta de nord-vest a Mauritius, in micul sat Balaclava, intre raul Lemon (Rivière Citron) si Golful Testoasei, Oceanul Indian. Aeroportul Sir Seewoosagur Ramgoolam este la 45 km distant.

 

Facilitati hotel

Toate cele 272 de suite ale hotelului Ravenala Attitude de 4* sunt spatioase si ofera aer conditionat, minibar, TV cu plasma si balcon sau terasa. Decorul in nuante de ocru, din material natural, creeaza o atmosfera simpla, dar exotica, specific insulei.

La Ravenala Attitude oaspetii pot alege unul din cele 10 restaurante, fiecare cu specificul lui. Pentru divertisment de seara exista mai multe baruri disponibile pentru cocktailuri si alte bauturi.

Pentru relaxare, oaspetii au la dispozitie 2 piscine in aer liber sau un centru spa si de wellness: sali de masaj, hamam, salon de infrumusetare. Oaspetii se pot antrena in centrul de fitness sau pot opta pentru una din numeroasele activitati oferite: canotaj, surfing cu vasla, tenis, windsurfing, gimnastica acvatica.

Pentru copii este disponibil si un club destinat lor.

 


 

 

Website

https://hotels-attitude.com/en/the-ravenala-attitude

Harta