schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Acest complex de lux all inclusive și spa este situat pe plaja Playa Conchal, pe Riviera Pacificului de Nord din Costa Rica, la 15 minute de mers cu mașina de plaja Tamarindo. Oferă o sală de sport, terenuri de tenis, piscină in aer liber și centru spa.

Camerele și suitele spațioase, cu aer condiționat, au balcon și zonă de relaxare cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Există minibar și aparat de cafea, iar baia privată este dotată cu uscător de păr.

Pachetul all-inclusive al proprietății asigură un sejur fără griji, oferind un aparat de cafea in cameră la room service nonstop și o stație de băuturi răcoritoare aprovizionate zilnic cu băuturi răcoritoare, sucuri imbuteliate, apă și bere. Vă rugăm să rețineți că sunt disponibile rezerve suplimentare contra cost.

Westin Reserva Conchal, un complex All-Inclusive Golf Resort & Spa are o selecție de baruri și restaurante, care servesc preparate continentale, latino-americane, asiatice și italiene. Este disponibil room service.

Există o recepție deschisă nonstop și puteți inchiria o bicicletă sau o mașină de la biroul de turism. Este disponibilă o parcare gratuită. Complexul se află langă terenul de golf Conchal, iar in zonă puteți face snorkeling sau caiac. Aeroportul Internațional Guanacaste este la 45 de minute de mers cu mașina.

Harta