schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Titanic Deluxe Bodrum, este un hotel luxuriant, situat la malul marii, include servicii excelente de masa si cazare, iar printre facilitati se numara un centru SPA, Aqua Park, piscina exterioara/interioara si diverse activitati pentru petrecerea timpului liber.
Facilitati camere

Camerele standard dispun de minibar, telefon in camera si baie, set pentru ceai si cafea, televizor LCD, internet wireless, aer conditionat, seif, balcon, cabina de dus, uscator de par, halat de baie si papuci.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de restaurant principal, restaurant pentru copii, 5 restaurante a-la-carte, patiserie, stand de inghetata, 11 baruri, discoteca, piscine interioare si exterioare, piscina pentru copii, tobogane, plaja privata, plaja pentru copii, sezlonguri si umbrele, aquapark pentru adulti si copii, centru SPA ( cu piscina interioara incalzita, piscina exterioara incalzita, baie turceasca, sauna, camera de aburi, fantana de gheata, dusuri shock, mai multe tipuri de camere de masaj, sala de fitness, coafor), club pentru copii, animatie, club de fitness, spectacole nocturne, sali de conferinta. Pe timpul serii se organizeaza petreceri tematice, muzica live, discoteca in aer liber, petreceri pe plaja.

Website

https://www.titanic.com.tr/titanicdeluxebodrum/default-en.html?utm_source=google&utm_medium=mybusiness

Descriere

Titanic Deluxe Bodrum Resort se intinde pe o suprafata de aproximativ 80.000 mp si a fost deschis in anul 2016. Hotelul face parte din lantul Titanic si isi propune sa aduca in zona Bodrum, lux, servicii de calitate si orientarea catre turisti, definitorii pentru acest brand.

Localizare

Hotelul se afla in zona Mugla, Bodrum, la 15 km distanta de aeroport si la 25 km distanta de centru orasului Bodrum.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

CLUB FLORA HOTEL

Bodrum, Bodrum, Turcia

de la 175 /pers

37 % Oferta Speciala
SENSES BOUTIQUE HOTEL

SENSES BOUTIQUE HOTEL

Bodrum, Bodrum, Turcia

de la 265 /pers

6 % Oferta Speciala
LA BLANCHE ISLAND

LA BLANCHE ISLAND

Bodrum, Bodrum, Turcia

de la 482 /pers