schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Tiva del Mar beach hotel se află pe malul mării, intre stațiunile Sveti Vlas și Elenite, și oferă unități de cazare cu aer condiționat. Oaspeții pot utiliza gratuit piscina sezonieră in aer liber și centrul de fitness. Sauna și serviciile de masaj sunt disponibile la un cost suplimentar. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită.

Majoritatea unităților de cazare de la Caesar Palace oferă facilități de self-catering, precum o chicinetă bine utilată, cu zonă de luat masa. Oaspeții au la dispoziție un living sau zonă de living cu TV cu canale prin cablu și zonă de relaxare cu o canapea. Baia este utilată cu o cadă sau duș. Toate unitățile de cazare au balcon privat, iar unele oferă vedere la mare.

Oaspeții au la dispoziție o piscină, un bar in hol și o plajă. Restaurantul are o zonă de luat masa in aer liber. In plus, există și un loc de joacă pentru copii.

Oferta All Inclusive include un bufet de mic dejun, pranz și cină in restaurantul principal, mic dejun tarziu cu gustări, sandvișuri, pizza, dulciuri și fructe la barul din hol, băuturi alcoolice și răcoritoare locale, bere, băuturi calde, cocktailuri alcoolice și nealcoolice, băuturi răcoritoare, inghețată și gustări la barul de la piscină și la snack barul de pe plajă. Seara se organizează programe de divertisment si spectacole, 6 zile pe săptămană.

Plaja se află la aproximativ 10 metri de Tiva del Mar si oferă șezlonguri si umbrele de soare, la un cost suplimentar. La 150 de metri se găsește un magazin alimentar.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

ONYX BEACH RESIDENCE

Sveti Vlas, Bulgaria

de la 170 /pers