schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Tropical Attitude este un hotel de tip boutique destinat doar adultilor, fiind inconjurat de vegetatie luxurianta, inclusiv cocotieri. Hotelul decorat in stil traditional ofera o atmosfera familiara si prietenoasa unde oaspetii pot petrece o vacanta relaxanta. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.
Facilitati hotel

Camerele decorate predominant in alb sunt dotate cu aer conditionat, TV prin satelit, minibar si baie private si ofera vedere fie inspre Oceanul Indian, fie inspre gradina tropicala.

Oaspetii pot savura preparate locale si internationale la Restaurantul Borlamer sau se pot delecta cu bauturi la Barul Sea U.

Hotelul pune la dispozitie o piscina in aer liber si facilitati pentru practicarea sporturilor nautice, precum si o terasa panoramica cu vedere minunata la ocean.

De asemenea oaspetii se pot bucura de excursii gratuite cu barca la Insula Ile aux Cerfs.
 

Localizare

Hotelul este localizat la aproximativ 45 de minute cu masina de Aeroportul International Mauritius si, respectiv, 15 minute de Belle Mare. Satul pescaresc Trou d'Eau Douce este situat la 2 km.

 

Website

https://hotels-attitude.com/en/tropical-attitude

Harta