schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Resortul este situat pe plaja cu nisip de un kilometru din Trou aux Biches, pe coasta de nord-vest a Mauritius. Stilul arhitectural este cel al unui mic sat, suitele si vilele din cabane individuale sunt incorporate in gradinile luxuriante. Eleganta tropicala si confortul sunt combinate cu servicii personale exceptionale. Orasul plin de viata Grand Baie, cu magazinele, restaurantele si viata de noapte, se poate ajunge cu taxiul in aproximativ 10 minute. Este situal la aproximativ 20 km de Port Louis. Timp de transfer: aprox. 1 ora 20 minute. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.
Facilitati Hotel

Situat pe coasta de nord-vest a Mauritius, resortul este inconjurat de o gradina tropicala de 35 de hectare si detine o plaja cu nisip alb si o laguna turcoaz.
 
Proprietatea are 6 restaurante, fiecare propunand o calatorie culinara diferita din Asia in Europa. In plus, oaspetii pot savura bauturi la cele doua baruri cu vedere la piscina si la plaja.
 
Trou aux Biches Beachcomber are o facilitate extinsa dedicata bunastarii. Oaspetii vor experimenta masaje relaxante si tratamente imbunatatite de o comuna autentica cu natura.
 
Exista un club pentru copii cu piscina, gradina si o zona de bufet dedicata pentru oaspetii mai tineri cu varsta cuprinsa intre 3 si 11 ani si un club pentru adolescenti pentru cei cu varste cuprinse intre 12 si 18 ani. De asemenea, serviciile de babysitting sunt disponibile dupa-amiaza in timpul saptamanii.
 
O gama larga de sporturi terestre si acvatice este disponibila in statiune, iar excursii, inclusiv excursii cu barca cu fund de sticla si snorkeling pot fi organizate de personal experimentat la casa de barci. Ei propun, de asemenea, sporturi nautice, cum ar fi, navigatie, schi nautic si stand up paddle. De asemenea, oaspetii se pot bucura de diverse sporturi terestre, inclusiv volei pe plaja, tenis sau bocciball.
 
La randul lor, iubitorii de fitness pot profita de centrul de fitness care include toate facilitatile de fitness, culturism si cardio.
 
Trou aux Biches Beachcomber este la aproximativ 8 km de Grand Baie. De asemenea, se afla la 64 km de Aeroportul International Sir Seewoosagur Ramgoolam.

Facilitati camere

Complexul ofera camere cu aer conditionat, cu balcon sau terasa mobilata. Unele includ o piscina mica privata. Suitele luminoase si spatioase includ o zona de lounge confortabila, cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Fiecare are facilitati pentru prepararea de ceai si cafea si o baie moderna cu chiuveta dubla. Bucataria complet utilata si alte facilitati sunt disponibile in vilele cu 2 si 3 dormitoare, unde este disponibil si room service pe tot parcursul zilei.

Harta