schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Acest complex de lux din Maldive de pe Vakkaru, in atolul Baa, incanta cu vile deasupra apei care combina perfect spatiul deschis si intinderea oceanica. Localizare: hotelul este situat la 24 km distanta de Aeroportul Dharavandhoo. Facilitati hotel: piscina, club pentru copii, transfer de la și/sau la aeroport, acces imediat la plajă, spa și centru de wellness, sală de fitness, restaurant, parcare gratuită, bar, zonă de plajă privată. Dotari camere: balcon, WiFi gratuit, vedere la gradina, aer conditionat, baie privata, TV cu ecran plat, Terasa, Minibar. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, snorkelling, scufundari, facilitati sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sala fitness, spa si centru wellness, sauna, jacuzzi. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip servicii incluse/ neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.
Facilitati hotel

Resortul dispune de 113 de suite si vile amplasate pe plaja sau deasupra apei.

Oaspetii au la dispozitie 4 restaurante si 2 baruri, precum restaurantul Amaany cu specific international. Restaurantul Onu este cu specific asiatic, iar restaurantul Isoletta este cu specific italienesc.

La barul Lagoon, aflat deasupra apei, pot fi savurate, iar Cabana ofera mese in aer liber si bauturi racoritoare. Meniul de la Vakku dispune de o crama si include preparate exceptionale.

Splash este principalul centru de scufundari, excursii si sporturi nautice, in timp ce la Coconut Club, exista o varietate de jocuri de interior si un lounge. Deasemenea exista si Clubul Parrotfish destinat copiilor.

Centrul spa Merana, dispune de 12 sali de tratament si un salon de infrumuesetare. Regasiti in resort si un centru fitness. Toate camerele ofere aer conditionat, TV, fierbator, dus etc. Acestea au baie privata echipata cu produse de ingrijire, prosoape. Toate camerele au priveliste catre piscina si/sau mare. Se spune ca 1.400 de copaci de cocos sunt originari de pe insula. Un habitat tropical luxuriant - rafinat cu lux de 6 stele.

Localizare

Vakkaru Maldive este situat printre apele limpezi cristaline ale rezervatiei biosferei UNESCO de pe atolul Baa.

Calatoria cu taxiul de apa, care duce oaspetii de la Male la Insula Vakkaru, dureaza doar aproximativ 25 de minute.

Transfer: taxi pe apa (aprox. 25 min)

Website

https://www.vakkarumaldives.com/

Harta