schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Fiecare dintre hotelurile Veranda Resorts se mandreste cu o identitate distinctiva si un farmec aparte, care reflecta cu adevarat arta moderna, atat prin decorul lor proaspat, confortabil, cat si prin activitatile captivante, in care distractia pe litoral si deliciile mauritiane ocupa centrul scenei. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.
Localizare

Hotelul este situat direct, pe un golf de nisip, cu o priveliste fantastica asupra insulei Coin de Mire din larg, pe coasta de nord.

O statie de autobuz este situata pe drumul din sat, in spatele hotelului. Renumitele statiuni de pe litoral Pereybère si Grand Baie pot fi luate cu taxiul timp de aproximativ 20 de minute, cu autobuzul aproximativ 30 de minute. Capitala Port Louis este la aproximativ 29 km.

Satul Grand Baie se află la 12 km, iar în Port Louis se ajunge cu mașina în 30 de minute de la Veranda Paul. Aeroportul internaţional Sir Seewoosagur Ramgoolam este situat la 73 km.
 

Website

https://www.veranda-resorts.com/en/mauritius-hotel-veranda-paul-et-virginie

Facilitati hotel

 

Are 2 piscine in aer liber, un centru spa si 2 restaurante cu vedere panoramica la laguna. In zonele publice se ofera WiFi gratuit.

Camerele de la Paul & Virginie sunt dotate cu TV prin satelit si minibar. Fiecare dintre ele are decor de inspiratie coloniala. Baia privata este dotata cu articole de toaleta si uscator de par.

Centrul spa de la Veranda ofera masaje si tratamente de infrumusetare. Oaspetii se pot relaxa pe sezlonguri situate in zonele umbrite din gradina sau pe sezlongurile cu perne, admirand apa turcoaz.

La restaurantul Le St Geran, situat pe debarcader se ofera fructe de mare. La restaurantul Isle de France sunt puse la dispozitie preparate culinare creative din Mauritius. Seara, barul serveste cocktailuri exotice si ofera un program de divertisment live.

La Veranda se ofera un serviciu de inchiriere de biciclete. Personalul disponibil nonstop poate organiza activitati de windsurfing, snorkelling si canotaj. Acesta poate organiza si excursii cu o barca cu fund de sticla.

Harta