schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Veranda Pointe Aux Biches 4* apartine lantului hotelier Veranda Leisure & Hospitality. Hotelul de tip boutique de 4*, potrivit pentru familii, este ideal pentru cei mici. Cuplurile care cauta intimitate si liniste au acces la o aripa a hotelului rezervata doar adultilor, cu propriul restaurant, bar si piscina. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.
Website

https://www.veranda-resorts.com/en/mauritius-hotel-veranda-pointe-aux-biches/photos-videos-gallery

Localizare

Hotelul Veranda Pointe Aux Biches 4* este situat in Pointe aux Piments, la 10 km de satul Grand Baie si la 19 km de Port Louis. Aeroportul International Sir Seewoosagur Ramgoolam se afla la 64 km distanta.

Facilitati hotel

Hotelul inconjurat de vegetatie exotica ofera acces la o zona de plaja privata.

Camerele elegante sunt decorate cu mobilier contemporan, in stil african si marin. Au balcon sau terasa cu vedere inspre Oceanul Indian sau gradinile luxuriante.

O parte din camere sunt destinate exclusiv adultilor si aceasta aripa a hotelului ofera acces separat la The Sandy Lane Village, cu propriul restaurant, bar si piscina. Restaurantul Sandy Lane Grill serveste preparate pe baza de fructe de mare.

Toti oaspetii, indiferent de varsta, pot servi masa la restaurantul Senses, tip buffet, cu specialitati locale. Barul Foot Loose, situat pe nisip, invita oaspetii sa renunte la incaltaminte si si sa se bucure de atmosfera relaxata.

La centrul de Wellness si Spa Seven Colours, amplasat in zona de plaja, oaspetii se pot bucura de o varietate de masaje si tratamente de infrumusetare.

Special destinat copiilor, se afla un miniclub si o piscina.

 

Harta