schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



VINCCI SAPHIR PALACE & SPA este situat in Hammamet, langă plaja Yasmine-Hammamet. Oferă camere de 5 stele și are 2 piscine, un centru spa extins și Wi-Fi gratuit.

Camerele de la VINCCI SAPHIR PALACE & SPA sunt dotate cu aer condiționat și sunt dotate cu TV prin satelit și telefon. Toate camerele au baie privată cu cadă sau duș și balcon sau terasă cu vedere la mare, grădină sau piscină.

Restaurantul principal al hotelului, Yasmine, servește un bufet de specialități tunisiene și preparate din bucătăria internațională. Există, de asemenea, un restaurant à la carte și 3 baruri care servesc gustări.

VINCCI SAPHIR PALACE & SPA oferă tratamente de infrumusețare și masaj și are saună, centru de fitness și spa. Există, de asemenea, numeroase activități in aer liber, inclusiv tenis de masă și sporturi acvatice pe plajă.

Plaja privată a hotelului este situată vizavi de hotel, iar Medina din Yasmine este la cațiva pași. Hotelul este situat la 45 km de Aeroportul Enfidha și la 85 km de Aeroportul Tunis.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

30 % Oferta Speciala
ROYAL AZUR THALASSA

ROYAL AZUR THALASSA

Hammamet, Tunisia, Tunisia

de la 143 /pers

26 % Oferta Speciala
NOVOSTAR BEL AZUR THALASSA & BUNGALOWS

NOVOSTAR BEL AZUR THALASSA & BUNGALOWS

Hammamet, Tunisia, Tunisia

de la 133 /pers

18 % Oferta Speciala
IBEROSTAR AVERROES

IBEROSTAR AVERROES

Hammamet, Tunisia, Tunisia

de la 77.5 /pers