schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Wyndham Danang Golden Bay are o piscină infinită placată cu aur de 24 K, un bar situat la etajul 29, 2 restaurante și un centru de fitness amplasat la etajul 2. De asemenea, hotelul găzduiește Wonder Park care oferă miniaturi ale minunilor lumii. Oaspeții beneficiază de biciclete gratuite și transfer gratuit de la/la aeroport, disponibil după un program fix.

Toate camerele spațioase de la Wyndham Danang Golden Bay au birou, TV cu ecran plat și aer condiționat. Unele unități sunt prevăzute cu bucătărie cu un cuptor și cuptor cu microunde. Baia privată este dotată cu duș placat cu aur și articole de toaletă.

Oaspeții au la dispoziție un birou de turism, inchirieri auto și un centru de afaceri, cu ziare. Personalul recepției poate furniza informații utile pentru vizitarea zonei.

Love Lock Bridge Da Nang este la 3,8 km de Wyndham Danang Golden Bay, iar Muzeul Cham se află la 4,1 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Da Nang, situat la 7 km de proprietate.

Restaurantul Horizon, deschis pe toată durata zilei, oferă un mic dejun bogat de tip bufet in fiecare dimineață. Restaurantul Golden Square este specializat in preparate din bucătăria vietnameză.

Harta