schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Oferind o locație excelentă pe malul mării, cu acces direct la plaja cu nisip auriu, cu apele superficiale, apusuri de soare uimitoare ,Zephyros Beach se bucura de un design modern, turistii beneficiind de tot confortul necesar pentru o vacanta reusita.
Localizare

Hotelul Zephyros Beach se afla pe plaja din Stalis, un oraș fermecător cu vedere la Pelagos Kritikon.Malia se afla la doar 3 km.iar Aeroportul International din Heraklion este la la aproximativ 30 km (25-28 min de mers cu masina).

Facilitati camere

Camerele decorate in stil modern sunt dotate cu aer conditionat, TV, telefon, acces intenet (contra cost), minibar (contra cost), baie privata ,uscator de par, articole de toaleta gratuita,balcon.

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://vasiahotels.gr/zephyros-beach-boutique-hotel/) si a fact sheet-ului!

Facilitati Hotel

receptie deschisa 24 de ore, restaurant principal, 1 restaurant a la carte, lobby bar, terasa la soare,gradina,gratar,zona de plaja privata,beach bar,2 piscine exterioare, piscina pentru copii, mini club pentru copii (4-12 ani),tenis de masa,darts,camera de bagaje,schimb valutar,facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa

Harta