Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 7 Nopti? , 02.11.2024 -09.11.2024

Camera
Masa
Detalii
Pret
STANDARD ROOM
Ultra All Inclusive
Plecare din Bucuresti / avion Detalii
1 141 €
Servicii incluse
  •      Bilet avion cursa charter, 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7Kg/ persoana (excepted infanti)
  •      Taxe de aeroport
  •      Transfer aeroport-hotel-aeroport
  •      Cazare si masa in funcție de hotelul ales
  •      Asistenta turistica
Servicii neincluse
  •      Taxele de intrare la obiectivele turistice
  •      Alte taxe și cheltuieli personale
  •      Programe opționale.
  •      OPTIONAL Asigurare COVID (storno si medicala)
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 570.5 € de la 20.09.2024
  • 1141 € de la 12.10.2024
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : STANDARD ROOM
Masa : Ultra All Inclusive
Detalii : Plecare din Bucuresti / avion
Detalii
1 141 €
Servicii incluse
  •      Bilet avion cursa charter, 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7Kg/ persoana (excepted infanti)
  •      Taxe de aeroport
  •      Transfer aeroport-hotel-aeroport
  •      Cazare si masa in funcție de hotelul ales
  •      Asistenta turistica
Servicii neincluse
  •      Taxele de intrare la obiectivele turistice
  •      Alte taxe și cheltuieli personale
  •      Programe opționale.
  •      OPTIONAL Asigurare COVID (storno si medicala)

Descrierea hotelului



Amplasare

Acest hotel la plajă pentru cele mai ridicate așteptări se află în centrul localității Avsallar - Incekum, direct pe o stradă principală, la cca 100 de m de o plajă cu nisip. La doar câțiva metri distanță de locul de cazare se află diverse restaurante, baruri și magazine. Până la aeroportul Antalya (AYT) sunt aproximativ 105 km.

Dotări

Într-o clădire principală cu 7 etaje și o clădire auxiliară, clienții vor găsi 443 de camere. Personal ce vorbește mai multe limbi stă la dispoziție la recepție la orice oră pentru orice fel de ajutor, serviciile de check-in/check-out sunt disponibile 24 de ore pe timpul zilei. Serviciile disponibile includ un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Resortul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. Un magazin de suveniruri și alte magazine oferă distracție la cumpărături. Complexul de vacanță are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea resortului. Printre serviciile oferite se numără servicii de bonă, asistență medicală, room service 24h, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un medic de la hotel. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.

Sport/divertisment

În una din cele 2 piscine în aer liber sau în piscina interioară clienții au parte de răcorire înviorătoare pe orice fel de vreme. Există o zonă de scăldat special amenajată pentru copii. Relaxare agreabilă în cada cu hidromasaj, distracție pe toboganul de apă și băuturi răcoritoare la barul piscinei – clienții vor descoperi cât de mult se pot distra în apă. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. Resortul oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu tenis, boccia, volei de plajă, volei și baschet. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum windsurfing, plimbări cu scuterul acvatic, plimbări cu banana și aqua-fitness. La locul de cazare cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts, bowling și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. În resort sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și terapii ayurvedice. În timpul liber, un miniclub, o minidiscotecă, muzică live, o discotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune un restaurant pentru nefumători și de un bar. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Printre avantajele unei șederi all inclusive se numără nu doar o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice, ci și gustări. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene.

Carduri de credit

Locul de cazare acceptă ca mijloace de plată Visa.

• 20% avans la inscriere; • diferenta se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

10 % Early Booking
Kleopatra Ada Hotel

Kleopatra Ada Hotel

Alanya, Antalya, Turcia

de la 457 /pers

Delphin Botanik Platinum

Alanya, Antalya, Turcia

de la 1009 /pers

Granada Luxury Resort & Spa

Alanya, Antalya, Turcia

de la 934 /pers