Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 7 Nopti? , 28.10.2024 -04.11.2024

Camera
Masa
Detalii
Pret
Camera Dubla Economy
ULTRA ALL INCLUSIVE
Plecare din Cluj-Napoca / avion Detalii
1 378 €
Servicii incluse
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Cazare 5/7/9/11/12/13/14/21 nopti
  • Asistenta turistica in limba romana
  • Taxe de aeroport
  • Transport cu avionul
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
Servicii neincluse
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
  • Asigurare de calatorie medicala si storno
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 689 € de la 20.09.2024
  • 1378 € de la 07.10.2024
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : Camera Dubla Economy
Masa : ULTRA ALL INCLUSIVE
Detalii : Plecare din Cluj-Napoca / avion
Detalii
1 378 €
Servicii incluse
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Cazare 5/7/9/11/12/13/14/21 nopti
  • Asistenta turistica in limba romana
  • Taxe de aeroport
  • Transport cu avionul
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
Servicii neincluse
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
  • Asigurare de calatorie medicala si storno

Descrierea hotelului



Hotelul a fost renovat in 2013.
Cu o suprafata totala de 183.000 mp, hotelul dispune de 586 de camere repartizate astfel:
- camere standard, cu 2 paturi separate si vedere la gradina (suprafata 27 mp, capacitate maxima 2+1/3 pers.);
- 6 camere pentru persoane cu dizabilitati;  
- camere executive, cu 1 dormitor cu pat matrimonial si 1 sufragerie cu canapea extensibila, au vedere la gradina sau la piscina (suprafata 44 mp, capacitate maxima 3 pers.);
- suite alcatuite din 2 dormitoare (unul cu pat matrimonial, unul cu 1 pat twin) , living, vedere la gradina, balcon (suprafata 61 mp, capacitate maxima 3+2/4+1);
- camere family alcatuite din 2 dormitoare (unul cu pat matrimonial, unul cu 2 paturi twin) , living, vedere la gradina, balcon (suprafata 71 mp, capacitate maxima 4+2/5+1);Localizare: pe malul marii, la 12 km de orasul Manavgat si la 78 km de aeroportul Antalya.Dotari camera: telefon, TV satelit, minibar (la sosire contine apa si sucuri; reumplerea ulterioara a minibarului este contra cost), seif, aer conditionat centralizat, internet wireless, baie, uscator de par, gresie. Facilitati hotel: restaurant principal, 5 restaurante a la carte (italian, turcesc, mexican, pescaresc si asiatic), baruri, piscina interioara, piscine exterioare pentru adulti si copii, aquapark cu 2 tobogane, 6 terenuri de tenis, hammam, sauna, baie de aburi, baschet, tenis de masa, volei pe plaja, fotbal pe plaja, darts, tragere cu arcul, cinema, mini club (4-12 ani), club pentru adolescenti (13-17 ani), internet wireless in lobby, langa piscine si la restaurant, animatie.
Servicii cu plata: bauturi premium, rezervare pentru restaurantele a la carte, centrul spa (masaj, peeling, centru de infrumusetare), pavilioanele de pe plaja, reumplerea minibarului, room service, internet cafe, coafor, sporturi de apa, terenurile de tenis (nocturna, echipament si lectii), lectii de surf, sala de jocuri, doctor, telefon, spalatorie, magazine, carucior pentru copii.Plaja de nisip cu pietricele, avand distinctia Blue Flag (se recomanda a se purta papuci speciali de plaja). Sezlongurile, umbrelele si prosoapele de plaja sunt gratuite. Alte informatii:carduri acceptate: Visa, Mastercard;animalele de companie nu sunt acceptate in hotel;limbi vorbite de personalul hotelului: turca, germana, engleza, rusa.Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.Pagina web : www.euphoriahotels.com.
Spa & Wellness

Oaspetii se pot bucura de sauna, camera de aburi, camera de fitness, baie turceasca iar contra cost de masaj, peeling si centru de frumusete.

Facilitati copii

Cei mici se vor bucura de club pentru copii (4-12 ani), club pentru adolescenti (13-17 ani), diferite jocuri, activitati de pictat, mini cinema, mini-disco si mini-spectacole pentru copii, loc de joaca pentru copii.

Drinks & Food

Mancarurile locale si internationale vor fi servite in cadrul restaurantului principal si in cadrul restaurantelor a-la-carte (cu specific turcesc, italian, mexican, oriental, pescaresc). Rezervarile pentru restaurantele a-la-carte se fac zilnic intre 10-11am. Bauturile alcoolice si non-alcoolice pot fi servite la barurile hotelului (la lobby, piscina, plaja si gradina)

Sport & Divertisment

Oaspetii pot opta pentru un joc de baschet, boccia, volei pe plaja, gimnastica in apa, minigolf, tenis de masa, jocuri la piscina, step-aerobic, darts, diferite competitii, badminton, cursuri de dans si limba, jocuri mecanice si diferite sporturi acvatice (canoe, ski pe apa, parasailing, catamaran, ringo). Seara se organizeaza diferite spectacole, schite, nopti tematice, discoteca in aer liber.

Facilitati camere

Hotelul dispune de 586 camere iar cele standard ofera 2 paturi twin si vedere spre gradina, televizor, telefon, minibar, aer conditionat, baie cu telefon in baie, uscato de par, seif.

Facilitati hotel

Hotelul ofera 586 camere, sali de conferinta, 6 baruri, restaurant principal, restaurante a-la-carte, patiserie, discoteca, piscine exterioare pentru adulti si copii, piscina interioara, aquapark cu 2 tobogane, 6 terenuri de tenis, internet wi-fi in lobby, langa piscine si in restaurant, cinema, miniclub, loc de joaca pentru copii, animatie, salon de frumusete, pavilioane pe plaja, internet cafe, mini-market, servicii de spalatorie si servicii medicale.

Localizare

Hotelul Euphoria Palm Beach este construit pe o suprafata de 183.000m2 si este situat la 78km de aeroportul din Antalya, 12km de Manavgat si 20km de Side pe plaja cu nisip si pietricele Blue Flag.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

18 % Last Minute
Sunrise Park Resort & Spa

Sunrise Park Resort & Spa

Side, Antalya, Turcia

de la 811 /pers

Alva Donna Beach Resort Confort

Side, Antalya, Turcia

de la 973 /pers

Aydinbey King`s Palace

Side, Antalya, Turcia

de la 1215 /pers