Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



SIDE MOON PALACE se află in Side, la 8 minute de mers pe jos de Plaja din Sorgun, și pune la dispoziție o piscină in aer liber sezonieră, un centru de fitness, o grădină și parcare privată gratuită. Această proprietate include un club pentru copii, precum și un restaurant, un parc acvatic și o terasă. Acest hotel oferă o piscină interioară, o saună, club de noapte și un lounge comun.

Acest hotel pune la dispoziție camere cu aer condiționat, birou, ibric electric, cutie de valori, televizor cu ecran plat, balcon și baie proprie cu duș. Baia proprie oferă articole de toaletă gratuite. La SIDE MOON PALACE, fiecare cameră are lenjerie de pat și prosoape. SIDE MOON PALACE oferă un mic dejun tip bufet sau continental.

Acest hotel pune la dispoziție un teren de joacă pentru copii. La acest hotel de 5 stele puteți juca tenis de masă, darts și tenis și aveți la dispoziție inchiriere de mașini.

Personalul de la recepție, vorbitor de germană, engleză britanică, rusă și turcă, se află mereu la dispoziția oaspeților.

SIDE MOON PALACE se află la 2,9 km de Plaja Kumkoy și la 22 km de Canionul Verde. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Antalya, situat la 72 km de SIDE MOON PALACE.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

18 % Last Minute
Sunrise Park Resort & Spa

Sunrise Park Resort & Spa

Side, Antalya, Turcia

de la 811 /pers

Alva Donna Beach Resort Confort

Side, Antalya, Turcia

de la 973 /pers

Aydinbey King`s Palace

Side, Antalya, Turcia

de la 1215 /pers