Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Inconjurat de grădini, elegantul Hotel Tuvana este situat in centrul istoric al orașului Antalya, la doar 450 de metri de Poarta lui Hadrian. Acesta are o piscină in aer liber si camere spatioase, cu decor traditional otoman. Camerele au aer condiționat, podea din lemn și mobilier din lemn de stejar și pin. Acestea sunt dotate cu WiFi gratuit, TV prin satelit si DVD player. Unele camere au balcon.

Dimineața, hotelul servește un mic dejun tip bufet. Restaurantul Seraser oferă posibilitatea de a lua masa in interior sau in aer liber si serveste mancăruri internationale si turcesti, gătite cu ingrediente proaspete. Oaspetii pot să se relaxeze in grădina plină cu portocali si pruni. De asemenea, există un birou de turism care oferă informatii despre atractiile din zonă.

Aflate in 4 clădiri situate pe o alee pietruită, unitătile de cazare de la Hotelul Tuvana sunt la 2 km de plaja Konyaalti și la 5 minute de mers pe jos de plaja Mermerli. Receptia hotelului are program nonstop, iar parcarea privată este gratuită.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Barut Akra Hotel

Antalya, Turcia

de la 939 /pers

9 % Early Booking
Sealife

Sealife

Antalya, Turcia

de la 822 /pers

RAMADA PLAZA

Antalya, Turcia

de la 639 /pers